Saturday, 15 December 2012

memory in sekolah menengah teknik sepang

Assalamualaikum . . .

 entry hari ini semuanya pasal ceritaku dkt teknik sepang . .

first impression masuk sini ohh rasenya ramai pun akan cakap " antek nya sekolah ni" "besarnya sekolah" 


dekat sekolah ni ramai pelajar yg berubah dari jahat ke baik termasuk aku jugak. banyak benda yang aku belajar dekat sini.

masa form 4 dapat dorm paling atas, GA 404. dapat kenal dengan akak senior n kawan yang lain latar belakang nya.
ahli dorm ga404 2011

2011

sambut maulidur rasul sama-sama


pergi lawatan ke muzium negara under panitia sivik. best sbb kalau sekolah bawak free jeh, kalau dekat sekolah lama, mesti kena bayar duit bas la, duit makan n etc.

cikgu practical, ckgu ainie <3

my classmates

buat jamuan kelas pd waktu malam. siap buat bbq lagi. om nom nom :D



kem kepimpinan waktu akhir sekolah. walaupun agak menyeksekan tapi best :D




2012

dah jadi senior + pelajar spm...

tukar ke dorm Gb304, kawan aku seorang jeh fom5 yg laen semua junior.
bukan senang nak bersama n kekalkan perhubungan, di tahun yg mencabar n penuh dugaan ~


sebahagian daripada my junior


 
adlina, satu-satunya kawan yg sama umur di dalam dorm
(selalu gaduh dgn dia :') 

kem kepimpinan dkt hulu langat 



jamuan mpp + aktiviti berbasikal @ bukit cerakah

hye! kami biro makanan
(rindunya nak tutup lampu dewan makan :p *jk)

bersama-sama rakan sekelas 5 pd3



dan sebenarnya banyak lagi . . .tapi tak larat dah..

jadi sampai di sini sahaja. thanks 4 reading (: