Saturday, 17 March 2012

kura-kura pun bercinta?


Assalamualaikum n hello (:

well im fine here. siyesly bosan gilew duduk rumah tk tahu nak buat ape. Nini cuti seminggu nee pun dye still ade class, so aq dok uma sorang2 ohh tak Emylia dtg rumah konon nya nak teman aku tp sbenarnya aq kena jage dye. Kimi pulak kadang2 jeh dtg. oh FYi, Emylia n Kimi tu adek aq.


nee la Hakimi adek kesayangan :>


kayy, kenapa kura2 pun bercinta? act aq ckp psl cte dkt wayang tu. one day mase aq dok umah layan emylia, dpt incoming call dr Nini dye ckp mlm karang tgok wayang tp dye tk mention cerita ape. so aq agree jeh la dr tak buat ape2 kan.

bad news, ceh tkde la bad news sgt, tp nini bwk kwn dye sorang, k tk beshh la baru igt nak dating dgn Nini -__- pastu Nini ckp pegy dgn Kak Jidah , kozen aq skali. 

so nak kena ambek Kak Jidah pluss anta mama skali at Shah Alam. pastu kak Jidah ckp abg dye ikot skali. n aq pun *senyum smbil buat muka comel mcm gmba dkt bwh nee. Alaaaa, knape bwk abg? ohh mmg la kozen aq tp aq tk biase sbb tk rapat dgn dorang. k tkpe la sebaik kozen :3

camera ter zoom pulak :DD


aq pun tk tahu dorang nak tngok wayang dkt mane, sbb aq tk pnh tgok wayang area Shah Alam. pastu Kak Jidah ckp nak tngok dkt Bukit Raja. siyesly dkt sini kalau nak shopping sgt lah bosan. tkde mende punn. okay tipu la tkde mende tp cm tak best sgt la.

Kak Jidah pilih nak tngok cite woman in black but Nini nak sgt tgk Cinta Kura-kura. so kteorg pun separate. Nini , aq dgn kwn dye 3 org tngok cte nee. at first aq pun tk pnh dgr crite cinta kura2 ni.









over sgt ke kalau aq pakai make up mcm nee? :o

Erny Suraiya


sape lg comel kakak ke adek? muehhe :D


thats all. thanks for reading (: