Saturday, 3 March 2012

exx GA 404 memberss




Assalamualaikum n hello (:

     alaa sedey nya tulis dkt tajukk EX GA 404. act, myy seniorr kira batch tahun lepas dah bagitahu dorang nak datang, tp aq tk tahu la bila tarikhnya en. enn Kak Dayang ade swuh aq koll dye, tp aq tlupe nak copy no dye, yew la dkt asrama boley guna public phone jehh :3 

              n time tuu cm dah pkol 12.30 time utk makan tgh hari dkt dewan makan, pastu aku pakai lah jubah sbb senang maen sarung jeh. pastu time tgh makan dorang ckap akak2 senior dah ade dkt kantin. so tak kan la aq nak naek balek tkar tshirt so aku, Aini n Najami jeh yg pakai baju kurung (:


let me introduce my beloved sisters <3



from left, Ummul, Dayang, Izzatul n Najwa :)




dorang siap bwk makanan skali, kfc, big apple <3
# ramai en? tp ade yg takde time nee


Kak Dayang n Aini sayaang (:


beloved one, Kak Dayang <3


Kak Najwa n Kak Atul (:

Kak Ummul (:


Zati, Me, Najami, Asilah


Kak Najwa comel sanaddd (:

Izzati omer (:


Aini Hamdan (:

okay lepas dah makan semua pergi surau smbhyang zohor. pastu jalan2, tapi area sekolah smt sepang jeh.

gambar nee dkt block akademik

bergambar di rumputt hijauu ,

pipi aq maken tembam


haha , aq buat muke :D



chayuunkk sanad kat dowang :D

act, time nee byk sangat camera so tak tahu nak pandang mane, aku yg buat peace tu :>



pastu, lepak dkt tmpat parking kete.




aq paling hujung belah kiri. lawak ny lah dorang pkai tshirt, aq pakai jubahh :3

n last,
aq tk tahu aq pandang sape time nee -__-



dgnnn akak2 seniorrr <3

comell nye lah dorang nee

omeyy tak Kak Dayng titew?

dorang dah nak balek, so sadd :(


aq rnduu dekat akk2 nee, sbb taon lepas, dorang yg jge aqqq. thnkss sister :DD